HOÇVAN SPOR BAŞKANI YUSUF AVŞARIN MESAJI



ARDAHANIN BAŞARILI SPOR KLÜBÜ HOÇVANSPOR BAŞKANI YUSUF AVŞAR KULÜBÜN FACEBOOK SAYFASINDA BİR MESAJ YAYINLADI 

İŞTE O MESAJ

Hoçvan spor kurulduğu günden itibaren kulüp ayrımı yapmadan ,kişi ayrımı yapmadan, saygıdan vede sevgiden ödün vermeden bağlı bulunduğu kurumlara saygısını kaybetmeden, emeğe vede kişilere saygı duyarak şu anki başarısını sağlayıp taraflı veya tarafsız herkesin taktirini toplamıştır.
Biz kulüp yetkilileri ve futbolcular ilgili sektör içinde gelip geçici birer aktörüz, geldiğimiz gibi, günü geldiğinde saygı vede sevgi çerçevesinde
görevimizi yapmanın mutluluğu ile ayrılıp gideriz.
Biz Hoçvan spor kulübü olarak bizlere bir gün dahi olsa hizmet etmiş bütün kardeşlerimize minnettarız.Bu kardeşlerimiz boşta olsa formamızı giymiş iseler bizim birer ferdimiz taraftarımız canımız olmuşlardır.Kulübümüz var olduğu sürece Aramızdan ayrılacak bir sürü arkadaşlarımız olacaktır.Bu arkadaşlarımız kulübümüz tarihi boyu hep iyi bir şekilde hatırlanmış olacak vede Hoçvan spor tarihi boyu onlara minnettar olacaktır.
Bizler Hoçvan Spor kulübü olarak kurulduğumuz ilk yılımızda kadromuza 18 ve 30 yaşları arasında 23 arkadaşımızı kazandırarak yeni kurulmuş bir kulüp için iyi bir kadronun sahibi olduk.
18 ve 25 yaş arası tecrübesiz genç arkadaşlarımızın içine 30 yaş 2 tanede yaşlı denilen futbol dehası bütün ardahanın çok şey öğreneceği adamlık timsali abilerini yerleştirerek bugünkü başarımıza ulaştık.
Oynadığımız 9 maç boyunca 5 gol yedik ,7 sarı kart gördük,Hiç kırmızı kart görmedik,taraflı tarafsız herkesin takımı olduk,bütün maçlarımızın seyir zevki var,saha içinde vede saha dışında hiç bir rakip takıma hiç bir hakeme hiç bir taraftara hakaret etmedik,olumsuz bir tepki almadık. farkı neydi biliyormusunuz yaşlı futbolcumuz var.
Yaşlı futbolcular iyikide varsınız iyikide benim takımımdasınız iyikide benim futbolcumsunuz başta ben ve yönetim kurulum olmak üzere bütün hoçvan sizinle gurur duyuyor.

HOÇVAN SPOR KULÜP BAŞKANI: YUSUF AVŞAR 




www.mehmetaliarslan.name.tr